30.06.2017
Літні читання. Тиждень V
Перший місяць літа впевнено про себе заявив теплими і сонячними днями.
Вдома засиджуватись не хочеться, а тому наша програма літніх читань стала для читачів цікавим доповненням до організації їх змістовного дозвілля.
Цей тиждень пройшов, як завжди, цікаво. У відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів він розпочався з "бібліофрешу" "Спекотне літо, а ми у затінку з книжкою". У читальній залі наші постійні читачі знайшли для себе чимало пізнавально-розважальних журналів з яскравими малюнками та отримали багато позитивних емоцій від їх перегляду та читання.

Сонечко, кицюня, ластівочка... Як тільки Габріелла Олександрівна Ковтан не називала своїх донечок під час "Матусиних посиденьок" у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів.
Для своїх принцес мама вибрала особливу книгу братів Грімм "Попелюшка" і на мить здалося, ніби читальна зала стала чарівним замком, дівчатка приготувалися до балу, на який ось-ось має завітати принц. І хоча казка закінчилася, дівчатка ще довго перебували під чарами матусиного читання.

А у відділі обслуговування учнів 5-9 класів читачі дізналися з експрес-інформації "Сила закону – сила держави" про те, що означає слово "конституція", який шлях пройшла наша держава від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції України та які права і обов’язки Конституція надає дітям



Наталія Станко, в.о. заввідділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів.
Нателла Терещенко, завідувач відділу обслуговування учнів 5-9 класів.

Наша адреса:
Україна, Закарпатська обл., м. Ужгород, 88000,
вул. Волошина, 20; тел.: 3-35-15, 3-61-00,
Відділ обслуговування юнацтва: пров.Театральний,9; тел.: 3-50-57
e-mail: mail@zodub.uz.ua
Бібліотека працює:
9:00 - 18:00
Неділя: 10:00 - 16:00
Вихідний: субота